El Kursaal acollirà dues sessions de l’audiovisita dramatitzada C.A.M.E.S.
Una experiència híbrida, a mig camí entre la visita guiada i l’obra de teatre, ideal per a tota la família.
El Kursaal acollirà aquest dimecres dues sessions de l’audiovisita dramatitzada C.A.M.E.S.

CULTURA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
21/09/2021 13:05
El Kursaal obrirà les portes aquest dimecres, 22 de setembre, per oferir en dues sessions (17 i 19:30h) l’espectacle sonor “C.A.M.E.S.: Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials”, de la companyia Escarlata, projecte de producció pròpia de Transversal Xarxa d'Activitats Culturals. Es tracta d’una àudio visita guiada teatralitzada a les entranyes del teatre, un recorregut per camerinos, passant per les sales d’assaig, tot descobrint curiositats i anècdotes del teatre. L’espectacle, que a banda del dimecres 22 de setembre també es repetirà el 17 de novembre (17h i 19:30h), és gratuït i les invitacions es poden recollir a la taquilla del Kursaal o per internet a www.kursaal.cat

A ‘C.A.M.E.S’ els espectadors, proveïts d’audioguies sense fils per escoltar la peça de forma individual i simultània a tot el grup (12 persones per passi), participen de manera activa en la visita guiada fins al punt de convertir-se en els protagonistes de la seva pròpia obra. De fet és una experiència híbrida, a mig camí entre la visita guiada i l’obra de teatre, ideal per a tota la família -infants a partir de 9 anys-. És un espectacle que es viu de forma individual i amb grups reduïts, per tant, adequat a les actuals normatives sanitàries i de seguretat de la pandèmia. La visita té una durada aproximada d’1 hora.

La companyia Escarlata, Premi Nacional de Cultura per la Generalitat de Catalunya i Premi Nacional de Circ pel Ministeri de Cultura, ha creat i dirigit “C.A.M.E.S.”, que compta amb la proposta musical de la cantant, compositora i intèrpret de Manacor Joana Gomila.

“C.A.M.E.S.” és la producció pròpia per aquest any 2021 del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals, format per deu ciutats mitjanes de Catalunya, i que treballa per la promoció i defensa de la cultura. Des de 2017, i de forma anual, impulsen projectes de producció pròpia en el camp de les arts visuals i escèniques, que tenen lloc de forma simultània als deu municipis de la xarxa. Al Kursaal ja vam acollir ‘Conferència espectacular’ (2019) de David Espinosa.

Arxivat a: KURSAAL   TEATRE   CULTURA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]