8a edició de la convocatòria de microcrèdits
L’Ajuntament de Manresa ha obert la 8a edició de la convocatòria per a la concessió d’ajuts reintegrables microcrèdits que té per objectiu facilitar l’accés al finançament de projectes empresarials viables que impulsin la c reació d’empreses a Manresa.
8a edició de la convocatòria de microcrèdits. Foto: AJM

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
18/08/2021 15:29
Els beneficiaris que podran sol·licitar aquesta línia d’ajuts són les persones emprenedores que vulguin iniciar un nou projecte empresarial o agafin el traspàs d’un negoci a Manresa o hagin iniciat l’activitat a partir de l’1 de juliol de 2020; les empreses ja constituïdes, amb qualsevol forma jurídica, que obrin un nou establiment comercial o de serveis o agafin el traspàs d’un negoci amb centre de treball a Manresa, sempre que l’obertura o el traspàs s’hagi realitzat a partir de l’1 de juliol de 2020 i el volum anual de facturació de l’empresa o grup empresarial no superi els 500.000 euros; i les empreses d’Economia social i solidària, que obrin un nou establiment comercial o de serveis o agafin el traspàs d’un negoci amb centre de treball a Manresa, sempre que l’obertura o el traspàs s’hagi realitzat a partir de l’1 de juliol de 2020 i el volum anual de facturació de l’empresa o grup empresarial no superi els 500.000 euros.

Conceptes subvencionables

Es podran concedir ajuts reintegrables per finançar l’adquisició d’actius materials i immaterials (compra de mobiliari, equips informàtics, maquinària,  vehicles, obres, instal·lacions, drets de traspàs, patents…) i/o despeses imputables i necessàries per al desenvolupament del projecte (compra de matèries primeres, mercaderies, despeses de personal, subministraments, lloguers, col·laboracions externes, etc.). S’exclouen explícitament l’adquisició de terrenys i/o construccions i les despeses financeres i tributàries. Les despeses elegibles hauran de referir-se a despeses o inversions realitzades a partir de l’1 de juliol de 2020  i el període d’execució es perllongarà fins al termini de 3 mesos a comptar des de l’endemà del cobrament de l’ajut.

Condicions dels microcrèdits

Les condicions dels “microcrèdits” són les següents:

Tipus d’interès: 0%
Carència: No es contempla
Termini màxim de devolució: 4 anys.
Amortització i quotes trimestrals

Quantia i termini de presentació de sol·licituds

Els ajuts poden arribar fins el 100% del pressupost de la inversió i/o despesa necessària i amb un límit màxim de 5.000 euros per a cadascun dels projectes. La presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2021.La documentació  es pot presentar presencialment a l’Oficina de l’OAC situada a la Pl. Major núm. 1 o telemàticament  a aquest enllaç.

Us informem que estaran obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració i per tant hauran de formalitzar la sol·licitud a través de mitjans electrònics les persones jurídiques; les entitats sense personalitat jurídica; aquelles que exerceixin una actuació professional per la qual es requereixi col·legiació obligatòria; i aquelles que representin un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l’Administració. Per a més informació us podeu posar en contacte amb el CEDEM- Centre de desenvolupament empresarial per correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat o al telèfon 93 878 76 25.

Arxivat a: MICROCREDITS   MANRESA  
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):L'ExpoBages del retrobament tanca la seva 40a edició
Món Sant Benet torna a respirar amb èxit la Festa Alícia’t
Iniciatives solidàries per al programa d’Althaia
Les piscines de Sant Fruitós obriran temporada sense límit d'abonaments
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]