Nou servei de crida digital als centres d'atenció primària de l'ICS a la Catalunya Central
El projecte La Crida s'implementarà de forma progressiva a tots els centres d'atenció primària que disposin de caixer/aparell digital per fer tràmits.
Nou servei de crida digital. Foto: ICS

SANITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
20/07/2021 15:53
El projecte La Crida consisteix en la utilització d'aquest aparell digital que té una pantalla des d'on la persona usuària escaneja la seva targeta sanitària, escull l'opció "He arribat al centre" i automàticament s'imprimeix un tiquet amb un codi alfanumèric aleatori. Simultàniament, el  personal sanitari rep una notificació que l'avisa que el pacient ja es troba a la sala d'espera. Amb el tiquet, el pacient es dirigeix a la sala d'espera del CAP fins que rep la indicació que ja pot passar a la consulta, quan el seu codi apareix a la pantalla.

La Crida ha de servir perquè des de la consulta es pugui avisar la persona usuària que ja pot entrar, preservant la seva confidencialitat (ja que no caldrà cridar-la pel nom i el cognom). Alhora, ajudarà a millorar l'atenció que li ofereixen els i les professionals, tant de la Unitat  d'Atenció a la Ciutadania com també el personal assistencial. La prova pilot es va dur a terme al servei de Diagnòstic per la Imatge del CAP Bages de Manresa, durant els mesos previs a l'inici de la pandèmia, amb resultats molt satisfactoris per a la ciutadania i el personal del centre de salut.

Arxivat a: CRIDA DIGITAL   ICS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]