Les Festes de Sant Ignasi 2021 se celebraran del 14 al 31 de juliol
El cartell el signa per segon any consecutiu l'humorista gràfic i il·lustrador Galdric Sala. El programa d'enguany incorporarà accions al llarg de la darrera etapa del Camí Ignasià.
Les Festes de Sant Ignasi 2021 se celebraran del 14 al 31 de juliol.

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
23/06/2021 14:48
Les Festes de Sant Ignasi d'enguany tindran lloc del 14 al 31 de juliol, data aquesta darrera en què se celebra Sant Ignasi de Loiola. Amb un nodrit programa d'activitats culturals, lúdiques i tradicionals. La celebració tindrà lloc essencialment al Centre Històric de Manresa, però enguany també s'hi sumaran activitats a diversos punts de la darrera etapa del Camí Ignasià. El programa s'anirà desvelant en els dies vinents i es presentarà de forma completa el dia 8 de juliol. El cartell de l'edició d'enguany, per segon any consecutiu,  ha estat il·lustrat per l’artista Galdric Sala, amb la seva particular versió còmica del sant.

Les Festes de Sant Ignasi són la celebració que ha mantingut viva la tradició al voltant de la figura del sant al Centre Històric de Manresa. Tradicionalment, els comerciants de Sobrerroca, Plaça Major i voltants han estat els encarregats del programa d'activitats, als quals els darrers anys s'hi ha sumat l'empenta de Manresa 2022 i de les activitats de turisme, promogudes per Manresa Turisme, la Seu, la Cova o l'Oller del Mas, entre d'altres.

Arxivat a: FESTES DE SANT IGNASI   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Actuacions especials de mobilitat per la Diada de Sant Jordi a Manresa
La 7a Fira de l’Ocupació del Bages torna amb 24 empreses i més de 200 ofertes de feina
El Consell de la Gent Gran de Solsona busca fotos, vestits i altres elements
L'Hospital de Berga repartirà contes per Sant Jordi als infants
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]