Alimentació dels malalts de càncer de pròstata
La Fundació Catalunya La Pedrera presenta la guia "Recomanacions dietètiques i culinàries durant el tractament del càncer de pròstata".
Alimentació dels malalts de càncer de pròstata.

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
10/06/2021 12:42
La guia, elaborada per la Fundació Alícia amb l'assessorament de l'Hospital Clínic i la col·laboració d'IPSEN Pharma, ajuda a millorar els efectes secundaris dels tractaments contra el càncer.  Sabíeu que el càncer de pròstata és el càncer més diagnosticat en els homes a l'Estat Espanyol? I que els tractaments que s'apliquen per combatre'l poden comportar efectes secundaris que poden comprometre l'alimentació?

Per aquest motiu la Fundació Alícia, responsable de la línia d'alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera, ha editat "Recomanacions dietètiques-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata". Una completa guia amb recomanacions dietètiques amb base científica i idees culinàries pràctiques que ajuden al malalt de càncer de pròstata a mantenir una adequada alimentació durant el tractament de la malaltia i contribueixen a pal·liar els possibles efectes secundaris.

Arxivat a: ALIMENTACIÓ  GUIA  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):




El Departament d’Educació selecciona l’escola Jeroni de Moragas d’AMPANS
S'obren les inscripcions per assistir a la 3a edició de la Universitat Catalana d'Estiu a Manresa
Salut vacuna al Convent de Santa Clara de Manresa
Matriculacions a l'Escola Municipal de Música
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]