Manel Camp, aquest diumenge a la Sala Gran del Kursaal
Una concert emmarcat dins dels actes de celebració dels 75 anys del pianista manresà Manel Camp amb més de 40 músics dalt de l’escenari.
Manel Camp, aquest diumenge a la Sala Gran del Kursaal.

CULTURA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
27/05/2021 14:03
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 30 de maig a les 18h, ‘Gershwiniana’, el concert que unirà a dalt de l’escenari el pianista manresà Manel Camp amb La Coma Big Band i la Banda Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Manresa, sota la direcció musical de Jordi González.

Un concert que començarà amb ‘Gonna Fly Now’ de Bill Conti, un tema de la banda sonora de la pel·lícula ‘Rocky’ que servirà d’introducció al concert i en què es podrà escoltar a la Coma Big Band en solitari en la seva versió més moderna. El programa continuarà amb la interpretació de la ‘Fantasia en Blau’ de Manel Camp i que la Coma Big Band tocarà al costat de Manel Camp Quartet. Per acabar es podrà escoltar la ‘Gershwiniana’, un arranjament de Manel Camp amb tot de cançons de Gershwin molt conegudes en format selecció, en què la joventut i virtuosisme de la Banda Simfònica del Conservatori de Música – amb més de quaranta músics a l’escenari- s’unirà a l’experiència de Manel Camp, Lluís Ribalta, Horacio Fumero i Mathew Simon.

Aquest concert s’emmarca dins del projecte ‘De Minorisa a Carst’ amb el qual es celebrarà al llarg de tot l’any amb de diverses activitats els 75 anys del Manel Camp. Les entrades que tenen un preu de 18 euros, (15€ majors de 65 anys, menors de 25, Carnet Galliner i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat.

Durant l’espectacle s’aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament i l’ús de mascareta durant tota la funció.


 

Arxivat a: MANEL CAMP   CULTURA   KURSAAL 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]