Manresa estrena el nou ascensor públic del Passeig
L'ascensor va ser una de les quatre propostes guanyadores del pressupost participatiu del 2017. La va presentar el Casal de la Gent Gran i la ciutadana Josefina Pla amb l’objectiu de millorar la mobilitat amb el mateix Casal del carrer Circumval·lació i la connexió amb l'entrada principal del parc de Puigterrà.
Manresa estrena el nou ascensor públic del Passeig. Foto: AJM

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
22/05/2021 22:22
El volum de l'ascensor s’ha construït amb estructura metàl·lica. La seva formalització ha volgut alterar el mínim possible els talussos enjardinats de l'indret. El volum del nou ascensor s’ha recobert amb malla metàl·lica perquè sigui colonitzat per plantes enfiladisses. La cabina de l'ascensor té les portes de vidre per garantir-ne la visibilitat i la seguretat.

L'actuació es va iniciar el 20 de juny de l’any passat i ha tingut un pressupost de 155.147,37 euros (iva inclòs), i s’ha finançat amb partides dels pressupostos participatius, des del pla de millora de voreres i amb aportacions acordades pel Consell de districte Centre.

Amb aquest ascensor al Passeig, Manresa augmenta fins a quatre els elevadors públics a la ciutat. Els altres tres són el de la plaça de la Reforma, el que comunica el carrer de Santa Llúcia amb la plaça Major  i el que lliga el carrer del Remei de Baix amb el del Remei de Dalt.

Arxivat a: ASCENSOR   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]