Dos detinguts i un imputat a Manresa
Agents de la Policia Local de Manresa van imputar un veí de Manresa de 20 anys, amb diversos antecedents, un delicte de furt.
Dos detinguts i un imputat a Manresa.

SOCIETAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
30/04/2021 14:35
Els fets van ocórrer a quarts de vuit del vespre, quan una patrulla de seguretat ciutadana que vigilava el sector Escodines va adonar-se d'uns joves que,  davant la presència policial, van fugir corrents.  Els agents van passar la descripció a una patrulla de paisà que també treballava la zona, els quals van localitzar els joves,  un dels quals duia una motxilla amb 8 ampolles de Whisky,  encara amb el dispositiu de seguretat. De les gestions fetes pels agents,  es va comprovar que les ampolles havien estat sostretes per una persona que coincidia amb la descripció del jove,  aquella mateixa tarda, a un supermercat del barri de Valldaura.

Detingut amb una ordre de recerca i captura d'un jutjat de Barcelona

Agents de la Policia Local de Manresa, han detingut un veí de Manresa de 21 anys, que tenia pendent una ordre de detenció d'un jutjat de Barcelona.  La detenció s'ha produït a quarts d'una quan una patrulla ha comprovat que hi havia dos joves que no respectaven el confinament nocturn. Els agents, en intentar identificar-los, van sospitar que un dels joves estava proporcionant dades falses, motiu pels quals van fer el trasllat a comissaria, on van constatar que, efectivament, el jove no era qui deia ser. Un cop identificat correctament es va comprovar que tenia una ordre de detenció d'un jutjat de Barcelona per delictes contra la propietat.

Un detingut i imputat de robatori en un habitatge

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir un veí de Manresa de 24 anys a qui se l'imputa el delicte de robatori amb força.  Els fets van ocórrer al barri de Miralpeix, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant que haurien vist un home escalant una paret per accedir un habitatge des de la part del darrere.  Presentades diverses patrulles al lloc van trobar l'home a l'interior del pis, motiu pel qual va ser detingut.  

Arxivat a: DETINGUTS   FET DIVERS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]