Per Sant Jordi, Bages Turisme i el Geoparc conviden les famílies a gaudir de la comarca
La campanya compta amb la col·laboració de l’Oficina de Turisme de Manresa, que serà el punt de recollida del conte.
Per Sant Jordi, Bages Turisme i el Geoparc conviden les famílies a gaudir de la comarca.

BAGES / Redaccio/ Sergi Vazquez  
21/04/2021 14:11
Bages Turisme i el Geoparc de la Catalunya Central volen donar a conèixer les activitats turístiques familiars que poden fer-se a la comarca i que permeten a les famílies gaudir i conèixer el territori malgrat el confinament comarcal. Per aquest motiu, i coincidint amb la diada de Sant Jordi, regalaran el conte “Geoparc, quina passada de temps!” a totes aquelles persones que publiquin a Instagram una foto d’una activitat familiar al Bages, amb el hashtag #bagesenfamília i mencionant els perfils de @bagesturisme, @geoparccatalunyacentral i l’empresa o entitat del Bages que organitza l’activitat. El conte es podrà recollir a l’Oficina de Turisme de Manresa, que també col·labora amb aquesta proposta.

D’aquesta manera, es vol animar a les famílies de la comarca a aprofitar aquest confinament comarcal per descobrir l’entorn més proper. A l’adreça web bagesturisme.cat/activitats/familiar s’hi poden trobar una gran varietat de propostes, rutes i activitats que poden fer-se a la comarca i que moltes vegades els propis bagencs desconeixen. Més enllà dels municipis més poblats, el Bages és ple d’indrets per conèixer, des de Mura fins a Castellfollit del Boix.

A més, el conte “Geoparc, quina passada de temps!” apropa els infants a l’apassionant història geològica del territori. El conte fa un viatge de 40 milions d’anys per explicar la història del mar interior que cobria la Catalunya Central en aquell moment i que ha deixat elements tan característics i de gran interès com el massís de Montserrat o la muntanya de sal de Cardona.

Per Agustí Comas, conseller comarcal de Turisme, “el confinament comarcal pot ser també una oportunitat perquè els bagencs descobreixin la seva comarca. Un territori ple d’atractius i de propostes turístiques molt interessants”. Segons Comas, “si nosaltres mateixos coneixem i valorem el que tenim ens serà molt més fàcil explicar-ho i fer-ho atractiu per als que venen de fora”.

Arxivat a: BAGES TURISME   SANT JORDI 2021 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]