Un xef amb estrella Michelin obre establiment al Bages
El cuiner terrassenc Artur Martínez lidera aquest projecte juntament amb un soci manresà.
Un xef amb estrella Michelin obre establiment.

BAGES / Redaccio/ Sergi Vazquez  
13/02/2021 13:12
La ciutat de Manresa ja compta amb un establiment amb cuiner estrella Michelin. I es tracta d’una proposta diferent i innovadora: entrepans alternatius, amb productes de qualitat i tocs exòtics per fer-nos viatjar per tot el món sense moure’ns de casa. Coriandre, salsa hindú, coco laminat, sisho verd, col fermentada, menta, salsa de iogurt... són alguns dels ingredients que podrem trobar a les propostes de Paníac, un restaurant per emportar (o entrega a domicili) que està situat a l’Avinguda dels Dolors, i que es mou sota la batuta del cuiner terrassenc Artur Martínez, que va obtenir una estrella Michelin mentre comandava el restaurant Capritx a Terrassa, i que ara l’ostenta a l’Aürt a Barcelona.

Martínez i el seu soci manresà, Dani Garrido, han apostat per portar a la capital bagenca una proposta informal i ràpida, però de gran qualitat i adaptada a totes les butxaques. Amb la cuina oberta perquè tothom pugui veure com s’hi tracta el producte, Paníac vol aconseguir, segons explica el xef, “que el menjar per emportar vagi molt més enllà d’una pizza o un frankfurt”. Les propostes de Paníac es basen en productors locals i artesanals i volen omplir un buit de mercat que els seus impulsors han trobat entre “el fast food més bàsic i les propostes més gastro i cares, ubicades principalment a la ciutat de Barcelona”.Martínez, que va estudiar a la Joviat, ha fet una aposta per portar una proposta diferent a Manresa que reivindica “com un mercat potencial important”.

Amb la idea de fer créixer la xarxa de Paníac a mig termini, de moment la marca té el seu primer establiment a Manresa, obert de dijous a diumenge. Les comandes es fan a través de la pàgina web o del telèfon i es passen a recollir pel local o s’entreguen a domicili en el cas de Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages, Santpedor i Callús.

Amb el pilar bàsic del sabor i els ingredients de qualitat, el primer xef d’estrella Michelin de què pot gaudir Manresa, proposa entrepans amb sabors orientals, àrabs, americans... sense oblidar el sabor de proximitat i els col·lectius com celíacs o vegans.

Arxivat a: XEF   BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Els paraguaians del Segrià arriben a les residències de gent gran de la Catalunya Central
L'aparcament del Centre Històric obrirà també els diumenges i festius a partir d'aquest cap de setmana
PENTEX seguirà vestint el BAXI Manresa les properes 2 temporades
Es busca un conductor que va atropellar un vianant i va fugir
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]