Tanquen la compravenda del darrer solar de la Companyia dins l'entorn de l'Anònima
Es conclou, així, el procés de transformació d'aquest espai, que va començar l'any 2019 amb la signatura d'un conveni amb l'Ajuntament de Manresa per transformar l'entorn de l'antiga fàbrica en un gran espai d'ús públic en ple Centre Històric.
Tanquen la compravenda del darrer solar de la Companyia dins l'entorn de l'Anònima.

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
06/02/2021 15:12
Endesa i la Fundació Sant Andreu Salut han tancat aquest matí l'acord de compravenda de la darrera finca que la Companyia mantenia dins l'àmbit urbanístic de l'Anònima de Manresa. La signatura de la transacció ha anat a càrrec, per part d'Endesa, dels responsables de Gestió Patrimonial a Ibèria, Antonio Colchero, i de l'àrea de Vendes i Desenvolupament de Patrimoni, Manel Bartés; mentre que per part de la Fundació Sant Andreu Salut l'han signat el director general de la Fundació Sant Andreu Salut, Manel Valls Martorell, i la directora de Gestió, Sílvia Muñoz.

El solar, situat al número 22 del carrer Puigterrà de Dalt de Manresa, té 3.000 metres quadrats. D'aquests, 2.000 m2 seran per a una plaça d'ús públic amb manteniment a càrrec de l'Ajuntament de Manresa i en els 1.000 m2 restants s'hi construiran habitatges amb serveis per a gent gran, amb una edificabilitat total de 5.500 m2.

Aquest tipus d'habitatges són un model residencial pensat per a persones grans, adaptat a les seves necessitats en termes de mobilitat i accessibilitat i, al mateix temps, amb una oferta de serveis de suport per possibilitar el seu màxim benestar i independència. A més, Sant Andreu Salut complementarà la seva oferta assistencial aprofundint amb l'atenció al domicili de les persones que hi visquin. A banda d'aquests habitatges assistits, també hi ha prevista la construcció d'un apar­cament.

Arxivat a: SANT ANDREU SALUT   ENDESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]