Petit Cine Club s'inicia amb la projecció de "El Grúfal"
Tindrà lloc el diumenge 31 de gener, a les 11.30 h, a l’Auditori Plana de l’Om. Les entrades es poden adquirir anticipadament a www.kursaal.cat o a les taquilles del Kursaal; i 30 minuts abans de la pel·lícula, a les taquilles de l’Auditori.
Petit Cine Club s'inicia amb la projecció de "El Grúfal".

CINEMA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
21/01/2021 12:52
Petit Cine Club ha programat per la setmana vinent la primera projecció del 2021. El diumenge 31 de gener, a les 11.30 h, es podran veure dos curts a l’Auditori Plana de l’Om d’una durada total de 55 minuts: “El Grúfal" (2009), nominat a l'Oscar al Millor Curtmetratge d'Animació i "La filla del Grúfal " (2011). Els més petits podran descobrir l'encantador món del Grúfal i de la seva filla en aquestes dues aventures plenes de tendresa i valors, de l'escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per donar-se un bon festí. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan famolencs com ell. Els tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia per a res de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb ... el Grúfal! Però, què és un grúfal?

El preu de les entrades és de 3,5 €. Es poden adquirir anticipadament a www.kursaal.cat o a les taquilles del Kursaal; i  30 minuts abans de la pel·lícula,  a les taquilles de la Plana de l’Om. Per les indicacions de salut per la Covid-19 hi haurà gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la sala, l’aforament de la sala serà del  50% i a l’adquirir l’entrada ja s’estipula la distància de seguretat entre els grups bombolla. La programació de cinema per públic familiar “Petit Cine Club” l’organitzen l’Ajuntament de Manresa, Cine Club Manresa i Imagina’t.

Arxivat a: PETIT CINE CLUB   CULTURA   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]