L’Hospital de Sant Andreu tanca una altra unitat covid-19
Amb el tancament de la Unitat 3A, el centre passa de 75 places per pacients amb coronavirus a 58.
L’Hospital de Sant Andreu tanca una altra unitat covid-19.

SANITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
19/12/2020 14:56
L’Hospital de Sant Andreu segueix reduint el nombre de pacients ingressats per covid-19 i ha tancat, avui, una unitat que estava destinada a pacients amb coronavirus. Es tracta de la Unitat 3A, amb 17 llits. D’aquesta manera, l’Hospital va retornant progressivament a l’activitat ordinària. Amb el tancament de la Unitat 3A, l’Hospital de Sant Andreu passa de tenir 75 llits per acollir pacients amb covid-19 a 58, que estan repartits en tres unitats d’aïllament.

Es tracta de la unitat 4, amb 14 llits; la unitat 3B, amb capacitat per a 13 persones, i la unitat 6, amb 31 llits. Les dades: hi ha 27 persones ingressades a les unitats d’aïllament (o en habitacions que han estat aïllades) per covid-19 de l’Hospital de Sant Andreu. El dimarts 15 de desembre hi havia 33 persones ingressades a les unitats d’aïllament. Des d’aleshores: - 4 persones han ingressat. - 7 persones han rebut l’alta a domicili. - 1 persona ha donat negatiu en covid-19. - 2 persones han mort.

Les dades acumulades a les unitats d’aïllament de l’Hospital de Sant Andreu des del 15 d’octubre són:  Xifra acumulada d’ingressos: 150 - Xifra acumulada d’altes: 53 (5 a residència, 47 a casa i 1 alta hospitalària). - Xifra acumulada de defuncions: 32 - Xifra de persones ’negativitzades’: 38 L’Hospital de Sant Andreu és un centre d’atenció intermèdia que actualment està donant cobertura a l’hospital d’aguts de la comarca (Althaia), per la qual cosa, una part important de les persones provenen d’allà.

Es tracta, majoritàriament, de malalts crònics complexos i d’edat avançada, per la qual cosa, són perfils fràgils.  Sant Andreu Salut informarà els mitjans de la xifra de pacients a la Unitat d’Aïllament per covid-19, de la xifra acumulada d’altes i de la xifra acumulada de defuncions únicament un cop per setmana, generalment els dimarts.

Arxivat a: SANT ANDREU SALUT   COVID-19   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]