Josep Maria Pou torna aquest cap de setmana al Kursaal
Una coproducció del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i el Teatre Romea, dirigida per Mario Gas.
Josep Maria Pou torna aquest cap de setmana al Kursaal.

TEATRE / Redacció/ Jordi Preñanosa  
11/12/2020 12:05
La Sala Gran del Kursaal acull aquest cap de setmana en 2 funcions (dissabte a les 20h i diumenge a les 18h) l’obra ‘Viejo amigo Cicerón’ d’Ernesto Caballero, encapçalada per Josep Maria Pou i amb María Cirici i Alejandro Bordanove. Aquest espectacle s’havia de representar el 16 i 17 de maig passat, però es va ajornar a causa de la crisi de la Covid-19.

‘Viejo amigo Cicerón’ és una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà, protagonista destacat de les intenses lluites i violentes transformacions esdevingudes en el segle primer anterior a la nostra era. Cicerón personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques malgrat les més adverses circumstàncies. Marc Tul·li Ciceró se’ns presenta, doncs, com un polític excepcional en un món d’ambicions mesquines i personals, deslleialtats i petits tripijocs tan propis de la vida pública des d’aleshores.

Josep Maria Pou es posa a la pell d’un Ciceró consumit pel seu desig d’immortalitat i de deixar empremta amb la seva trajectòria vital. Una coproducció de Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i Teatre Romea, dirigida per Mario Gas. Durant l’espectacle s’aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament i l’ús de mascareta durant l’espectacle.

Les entrades de ‘Viejo amigo Cicerón’ que tenen un preu de 28 euros, (26€ amb carnet Galliner i majors de 65 anys, i 6 € menors de 25 anys), es poden comprar a les taquilles del Kursaal de dimarts a dissabte d’11h a 13h i de 18h a 20:30h i una hora abans de les funcions; i per internet a www.kursaal.cat.

Arxivat a: JOSEP MARIA POU  KURSAAL   CULTURA   TEATRE 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]