Pau Riba, en concert aquest divendres al Kursaal
Al concert estarà acompanyat de la banda de músics De Mortimers.
Pau Riba, en concert aquest divendres al Kursaal.

MÚSICA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
27/11/2020 13:50
El molt apreciat LP ‘Dioptria’, de Pau Riba, considerat número 1 a Catalunya i un dels 10 millors a Espanya, ja té 50 anys i per commemorar aquesta efemèride, Pau Riba ha decidit tornar a muntar el repertori del doble disc en un concert com el que es veurà demà divendres, 27 de desembre a les 20:00 h a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa.

A Pau Riba l’acompanyaran a l’escenari un grup de base format pels seus músics del moment  -els  seus estimats companys de camí dels darrers anys, la banda De Mortimers. Amb aquesta prodigiosa banda de músics joves que tant serveixen pel rock’n’roll i el heavy metal com pel reciclatge i el so acústic, Pau Riba ha recreat l’espectacle amb el qual, l’any 70 -malgrat que havia sortit al mercat a finals del 69-, el disc va ser presentat al Price de Barcelona, creant una inesborrable i encara reverberant commoció.

‘Dioptria’ segueix sent una de les joies de la discografia catalana i Pau Riba segueix defensant-lo amb tot el vigor, amb tot l’humor i amb tota la mala bava

Les entrades per assistir al concert ‘Dioptria50’ tenen un preu de 18€ (15€ majors de 65 anys i Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys i escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 18 a 20:30h) o a www.kursaal.cat. Durant el concert s’aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament i l’ús de mascareta durant tota la funció.


 

Arxivat a: PAU RIBA   KURSAAL   CULTURA   MÚSICA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]