Cardona busca mantenir l'esperit dels seus Pastorets
Els dies de representació s'anunciaran els propers dies, en funció de les previsions pel que fa a les restriccions d'aforament i mobilitat a causa de la COVID-19.
Cardona busca mantenir l'esperit dels seus Pastorets durant el Nadal.

CARDONA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
26/11/2020 10:52
La companyia de teatre “El Traspunt” treballa des de fa dies en una versió especial dels Pastorets de Cardona, adaptats a les circumstàncies provocades pel Covid-19. En aquest sentit, s’ha reescrit un guió reduït (75 minuts) amb un repartiment limitat de personatges, partint de la base del text tradicional. D’aquesta manera s’intentarà disminuir al màxim la interacció social en les funcions, tant dels actrius i actors de la companyia, com del públic assistent.

Tot i així, per contrarestar aquesta reducció de l’ampli entramat humà amb que compta l’espectacle, la companyia ha fet una crida a la implicació popular per mantenir tant viu com sigui possible l’autèntic esperit dels Pastorets de Cardona. D’entrada, han posat en marxa una enquesta a través de les xarxes socials perquè tothom hi pugui explicar la seva manera de viure’ls. “Per tu, què signifiquen els Pastorets de Cardona?”, és la pregunta que es pot respondre  i que servirà al Traspunt per resumir-ne l’essència.

Els Pastorets de Cardona són un compendi de fragments de textos diferents autors barrejats amb d’altres de transmissió oral, amb la clàssica lluita del bé i el mal amb els homes enmig, àngels, dimonis i pastors, però amb la particularitat de la parella protagonista, en Bato i en Borrego, poc habitual als Pastorets d’arreu de Catalunya. Els dies de representació es decidiran les properes setmanes, en funció de les previsions pel que fa a restriccions d’aforament i mobilitat degudes al Covid-19.

Arxivat a: PASTORETS   NADAL 2020-21   CARDONA   BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]