Navàs, el caràcter de la terra
L’Ajuntament de Navàs edita un vídeo de promoció turística per posar en valor el seu patrimoni, cultura i oferta turística.
El poble de Navàs al Bages.

NAVÀS / Redacció  
20/08/2020 14:41
Visitar i conèixer els diferents nuclis del municipi, rutes de senderisme, allotjaments i hotels rurals, la gastronomia, el comerç, la història i el patrimoni vitivinícola són alguns dels objectius que es marca l’E·ns local en aquesta acció. Una campanya de promoció s’ha vist afectada per la pandèmia del COVID-19, i que n’ha minimitzat i endarrerit les seves accions.

El vídeo ha estat realitzat per l’empresa navassencs Koalitics, i havia de ser presentat fa uns mesos dins el marc de la inauguració de la remodelació de l’equipament cultural Sant Genís al nucli de Navàs.

L’audiovisual ens convida a visitar indrets i paisatges únics, per fomentar, donada la conjuntura actual el turisme interior. Palà de Torroella, Sant Cugat del Racó, El Mujal, Valldeperes o Castelladral són els nuclis que configuren aquest municipi de 84 km2, i vertebren paisatges als principals atractius de la Catalunya Interior com Montserrat, Cardona o els Pirineus.

La regidora de Turisme, Anna Rubio, agraeix en nom de l’Ajuntament de Navàs a tots els projectes i persones que han fet possible aquest treball. Més informació a turisme.navàs.cat

Arxivat a: CARÀCTER DE LA TERRA   NAVAS   BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Actuacions especials de mobilitat per la Diada de Sant Jordi a Manresa
La 7a Fira de l’Ocupació del Bages torna amb 24 empreses i més de 200 ofertes de feina
El Consell de la Gent Gran de Solsona busca fotos, vestits i altres elements
L'Hospital de Berga repartirà contes per Sant Jordi als infants
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]