L’ICS a la Catalunya Central instal·la pantalles tàctils a deu centres d’atenció primària i consultoris del territori
Els centres de Puig-reig, Prats de Lluçanès, Santa Eugènia de Berga, Taradell, Roda de Ter, Moià, Gironella, Cardona, Navarcles i Vacarisses compten amb aquests dispositius que permeten la programació de visites o la impressió del pla de medicació, entre altres funcionalitats.
Fotografia d’un dels dispositius.

SANITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
14/08/2020 13:47
L’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha instal·lat pantalles tàctils a deu centres d’atenció primària i consultoris del territori durant les darreres setmanes. Els dispositius permeten la programació de visites amb els diferents professionals, la impressió del pla de medicació, la consulta de la llista de les visites programades, avisar de l’arribada al CAP o bé l’anul·lació de visites.

Les pantalles tàctils s’ubiquen a l’entrada dels CAP. En concret, s’han instal·lat als centres d’atenció primària de Puig-reig, Prats de Lluçanès, Santa Eugènia de Berga, Roda de Ter, Moià, Gironella, Cardona, Navarcles i Vacarisses i el Consultori local Taradell.

Els dispositius TESEO són unes pantalles tàctils semblants als caixers automàtics que ajuden a descongestionar els taulells d’admissió i a fer més àgil el procés d’acollida i visita. També permeten la impressió de la relació de visites pendents i els justificants de visites, entre d’altres. Amb aquestes darreres instal·lacions, un total de 30 centres d’atenció primària de l’ICS a la Catalunya Central compten amb els dispositius TESEO.

Arxivat a: ICS CATALUNYA CENTRAL   ATENCIÓ PRIMÀRIA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]