El Montepio tanca les oficines i atén de forma telemàtica
Davant de la situació excepcional provocada per l'expansió del coronavirus, i atenent a les recomanacions de nostres autoritats, el Montepio de Conductors ha decidit tancar les oficines de Manresa i Berga com un acte de responsabilitat cap als treballadors, els clients i tota la ciutadania. Malgrat això, l'entitat continua atenent les consultes i gestions dels socis per via telemàtica, ja que els seus treballadors treballen de manera remota des dels seus domicilis.

Per fer aquestes gestions, els socis poden posar-se en contacte amb el Montepio al correu electrònic info@montepio.cat. També poden contactar amb la delegació de Manresa al telèfon 93 877 64 64 o per whatsapp al número 679 47 07 09, mentre que els contactes de la delegació de Berga són el telèfon 93 822 22 86 i el whatsapp 606 643 019.
 
Des del Montepio es vol enviar un missatge d'ànims al conjunt de la ciutadania per superar aquest moment difícil i fer un agraïment molt especial a les persones que continuen treballant per tal que tot funcioni correctament. 

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El congrés ACUSTICAT aposta per posar zones lliures de soroll a l’abast de la ciutadania
162 estudiants de secundària competeixen en la tercera edició del concurs de simulació de negocis
Una caminada commemorarà la victòria de la Guerra del Francès
Fonollosa redueix la pressió de la xarxa d'aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]