La sala Els Carlins acollirà dijous la gala 'Manresa Batega 2020'
La gala se celebrarà a les 8 del vespre amb la participació d’una àmplia representació de convidats del món cultural, social i esportiu de la ciutat per mostrar un tastet de les activitats programades per aquest any en el marc del projecte Manresa 2022, ha destacat el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet. L’entrada és gratuïta prèvia inscripció.
Presentació de la gala Manresa Batega 2020. Foto: Jordi Preñanosa

LA FOTO DEL DIA / Redacció  
05/03/2020 13:11

L'acte té l’objectiu de donar a conèixer totes les activitats programades durant aquest any i que formen part del projecte Manresa 2022, que commemora 500 aniversari de l’estada de sant Ignasi de Loiola i, alhora, treballa per la  revitalització i la projecció cultural, social i econòmica de la ciutat. 

Joan Calmet ha mostrat la seva “satisfacció” per la celebració d’una gala que té l’objectiu de mostrar “la potencialitat” d’un projecte “com és Manresa 2022, que és una gran oportunitat per la ciutat”. Després de recordar i contextualitzar el sentit dels eixos de treball del projecte:  Camí (transforma), Acollida (acull), Llum (batega) i Celebració (celebra), el regidor de Turisme ha subratllat que “anem en una bona direcció i amb molta il·lusió” en el desenvolupament i l’adaptació de la ciutat a la commemoració i el seu aprofitament turístic, cultural i comercial.

El  gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa ha anunciat que en la Gala prendran part els artistes Albert Galbany, Anna Gangonells, Damià Olivella, Nàdia Pesarrodona, Ariadna Guitart, Santi Arisa i Els Carlins, que han estat involucrats en activitats de Manresa 2022 en els dos últims anys. També hi haurà la presència de representants dels equips esportius del Baxi Manresa, del Bàsquet Manresa, del Bàsquet Joviat, del Bàsquet Oms, de l’Associació Esportiva La Salle i de l’Escola de Ciclisme de Manresa. El dibuixant Galdric Sala acompanyarà la gala de presentació amb el dibuix de diverses vinyetes en directe amb el seu conegut personatge de Sant Ignasi.

L’entrada és gratuïta però cal fer una inscripció prèvia a següent link: http://bit.ly/2SHkiQ3Gala_de_Presentació_Eix_Batega_2020. Més informació a l’Oficina de Turisme Manresa, Plaça Major, 10. Telèfon 93 878 40 90. Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat


Arxivat a: MANRESA BATEGA 2020  MANRESA2022 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]