‘Els testimonis de Putin’
El Documental del Mes projecta aquest dijous a Manresa‘Els testimonis de Putin’ de Vitaly Mansky on s'explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.
‘Els testimonis de Putin’

AGENDA / Redacció  
08/01/2020 11:01
Dins del marc del cicle El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, es podrà veure aquest dijous, 9 de gener a les 8 del vespre, a l’espai Plana de l’Om de Manresa ‘Els Testimonis de Putin’, la pel·lícula on, a través dels testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin, o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.
Els testimonis de Putin (títol original, “Putin’s Witnesses”) narra l’arribada al poder d’aquest personatge l’any 2000, després de la renúncia de Boris Ieltsin, i les bases de la seva política. Amb un accés molt difícil d’aconseguir, Vitaly Mansky retrata també a aquells que van veure com aquest personatge críptic va obtenir el vot de la majoria amb promeses de democràcia. La càmera de Vitaly Mansky retrata també a tots aquells que van estar suficientment a prop de Putin com per veure des d'un principi els punts que anticipaven la seva actitud autoritària i que, a més, van participar en la construcció d'una imatge pública amistosa. El director es culpa a ell mateix amb aquesta categoria de testimoni, quan organitza una trobada amb la seva exprofessora com una forma d'humanitzar el personatge.

El Documental del Mes
Us recordem que El Documental del Mes té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Amb aquesta finalitat, habitualment, el primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 40 ciutats de Catalunya, país Valencià, Illes Balears i resta de I'Estat Espanyol. Els Documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l'Estat. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel40.
 
Trobareu més informació a:
http://eldocumentaldelmes.com
Tràiler:
https://www.youtube.com/watch?v=N9P4NAlh87o&
 

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]