El dia 10 de desembre, el restaurant la Fonda, de l’espai Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, ha rebut l’acreditació Aquí sí. Fruita i salut. El restaurant La Fonda ofereix fruita pelada i tallada, a punt per consumir, en els esmorzars i dinars que proporciona als seus clients.
Aquest establiment ja disposa, des del 2016, del certificat Amed, pel seu benfer i la utilització d’aliments típics de la cuina mediterrània en l’oferta culinària del seu menú diari. Jordi Alvarez, xef de la cuina Món St. Benet i Marià Forrellat, director A&B i cap de compres, han rebut l’acreditació i el material de mans de Mª Carme Colldeforns, coordinadora del servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
En el mateix sentit, divendres13 de desembre, la cafeteria i menjador laboral de l’Hospital de Sant Bernabé de Berga ha rebut l’acreditació Aquí sí. Fruita i salut, ja que en els dinars que ofereix als clients i treballadors del centre sanitari sempre s’hi pot trobar fruita pelada i tallada, a punt per consumir. L’Hospital de Sant Bernabé va rebre l’acreditació Amed el 2013, per primer cop, i des d’aleshores l’ha anat renovant periòdicament. |