Detinguts per intentar robar en cases del Moianès
Els Mossos d'Esquadra i el Vigilant Municipal de Calders detenen tres persones per intentar robar a dues cases del Moianès. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Els detinguts han passat aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.
Mossos d'Esquadra

MOIANÈS / Redacció  
06/09/2019 09:45

 Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa i de Moià, amb col·laboració del Vigilant Municipal de Calders, van detenir aquest dimecres dos homes i una dona, de 46, 24 i 36 anys, tots tres de nacionalitat colombiana i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets van succeir ahir, cap a les deu del matí, quan veïns de Calders (Moianès) van alertar per la presència d'un vehicle sospitós, amb quatre ocupants, que circulava a baixa velocitat per diferents carrers de la Urbanització de la Guàrdia.

Poca estona després, el Vigilant Municipal de Calders va aconseguir localitzar i aturar el vehicle sospitós a la mateixa urbanització però en el seu interior només hi havia el conductor.

Ràpidament, un indicatiu de mossos es va desplaçar a la zona per donar suport a l'actuació policial. Després d'identificar el conductor, van escorcollar el vehicle i a l'interior van trobar amagades diferents eines utilitzades habitualment per cometre robatoris.

Simultàniament, altres patrulles de mossos van muntar un dispositiu per localitzar la resta dels ocupants. Durant la recerca una dotació va observar com una dona es despenjava del mur d'una casa i, en veure presència policial, marxava ràpidament del lloc.

Davant aquesta acció, els agents detenir-la com a presumpta autora d'una temptativa de robatori amb força. Poc després, van esbrinar que també havia intentat accedir en una altra casa de la mateixa urbanització.

Finalment, els mossos van esbrinar que el conductor del vehicle i un home que poca estona abans havien localitzat caminant per la carretera N-141C, juntament amb la detinguda, formaven part del grup de quatre persones que es desplaçava amb el vehicle sospitós. Per aquest motiu, també se'ls va detenir per la seva relació amb els robatoris.
 

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]