‘Ja és primavera al Centre Històric’
L’activitat cultural i comercial dels barris antics de Manresa treu múscul en una campanya integrada. El Comissionat obre el web on es poden consultar, de moment, les principals activitats que tindran lloc durant la primavera
FABA 2017 a l'Anònima

MANRESA / Redacció  
11/05/2019 09:51

Té com a principal objectiu mostrar el múscul de l’activitat cultural i comercial com a dos dels eixos vertebradors del Centre Històric de Manresa Ja és primavera al Centre Històric de Manresa i, per si hi havia dubtes, una nova campanya ho deixa clar. El Comissionat pel Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa ha engegat durant aquest mes d’abril la campanya ‘Ja és primavera al Centre Històric’ amb l’objectiu de mostrar i recollir la major part de l’activitat comercial i cultural que hi té lloc en una sola plataforma. La voluntat és que la campanya actuï de passarel·la entre el gran públic i algunes de les petites i mitjanes iniciatives que comparteixen l’escenari i la gent dels barris antics com a protagonistes principals. El portal web  www.centrehistoricmanresa.cat  reunirà la informació actualitzada i la campanya es difondrà també mitjançant cartelleria i 4.000 programes repartits majoritàriament per la comarca del Bages.
Les activitats recollides en la campanya estan repartides en tres blocs: Esdeveniments Principals, esdeveniments que passen ‘Cada setmana’ i Festes de Barri. El primer bloc, recull les propostes amb entitat pròpia i data assenyalada, com festivals (Guineu Vermell Jazz, Batecs, CLAM, FABA, MAM, Manrusionica), fires (ExpoBages, Fira ViBa) i festes populars (Sant Jordi, Sant Joan). El segon bloc, recull aquelles propostes que es repeteixen cada setmana (pintxo-pote, mercat agrari, mercat de les flors, mercat Somiatruites i mercat de brocanters). El tercer i últim, les festes promogudes per associacions i grups de veïns i veïnes (Gispert, Vic-Remei, Barri Antic i Escodines).

Les activitats difoses són iniciatives de diferents sectors: associatius, privats o públics. En la majoria dels casos, però, es tracta d’iniciatives que compten amb una complicitat dels tres sectors, cosa que denota la bona salut de les iniciatives als barris antics de la ciutat de Manresa.

La campanya té com a principal canal la web centrehistoricmanresa.cat, on es recullen i s’actualitza la informació sobre algunes de les principals activitats que tenen lloc al Centre Històric de la ciutat. La difusió també es farà a través de cartelleria de gran format i de programes de mà que es poden trobar en comerços i establiments de Manresa i pobles de la comarca del Bages.

Arxivat a: CENTRE HISTORIC   MANRESA   PRIMAVERA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]