Portes obertes al Campus Universitari de Manresa
De les 10 del matí a les 2 del migdia, els futurs estudiants i les seves famílies podran visitar les instal·lacions de la UMANRESA-FUB, la UPC Manresa, el centre de suport del Bages de la UOC, la Residència Universitària, la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa i la Clínica Universitària, així com conèixer de primera mà la seva oferta d’estudis i serveis. Per vuitè any consecutiu en el marc de la Fira de l’Estudiant.
El Campus Universitari de Manresa organitza aquest dissabte 6 d’abril una jornada de portes obertes perquè els estudiants puguin visitar, de les 10 a les 14 h, les seves instal·lacions.

AGENDA / Redacció  
05/04/2019 12:03
Durant el matí, els futurs universitaris podran estar en contacte directe amb la realitat del campus i conèixer els estudis i els serveis que les diferents universitats ofereixen a la vegada que reben orientació i assessorament personalitzat. L’objectiu és que aquests tinguin una percepció real de la formació universitària i de totes les opcions formatives i serveis complementaris que el Campus de Manresa posa al seu abast.
Aquest any, com a obsequi als visitants, es repartirà al final de la visita un dolç propi. Es tracta d’una piruleta de xocolata, apta per a celíacs i elaborada sense oli de palma, que té la forma del logotip del Campus i que s’ha fet exclusivament per a les jornades de portes obertes.
Membres de la comunitat universitària seran els guies acompanyants i resoldran dubtes dels futurs estudiants i les seves famílies en la seva visita a les universitats de Manresa. Visitaran les aules, sales, tallers, laboratoris... i tots els indrets on es desenvolupa l’acció i la vida universitària per conèixer l’entorn de primera mà.
A més de les dues universitats, la presa de contacte amb el Campus Universitari de Manresa es completarà amb la visita als equipaments que donen servei als alumnes: la Clínica Universitària (CU+), la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus (BCUM), lloc on acabarà la jornada de portes obertes i s’obsequiarà els assistents amb la piruleta del Campus.

Arxivat a: PORTES OBERTES CAMPUS UNIVERSITARI 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]