Silvana’ de Mika Gustafson, Olivia Kastebring i Christina Tsiobanelis
El Documental del Mes projecta aquest dijous a Manresa la història d’una rapera, icona de la comunitat queer, que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons
El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, es podrà veure aquest dijous, a les 8 del vespre, a l’espai Plana de l’Om de Manresa ‘Silvana’ de Mika Gustafson, Olivia Kastebring i Christina Tsiobanelis.

AGENDA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
10/01/2019 11:54
Dins del marc del cicle El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, es podrà veure aquest dijous,  a les 8 del vespre, a l’espai Plana de l’Om de Manresa ‘Silvana’ de Mika Gustafson, Olivia Kastebring i Christina Tsiobanelis.
Silvana és una rapera que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d’opressió. Icona i activista de la comunitat queer, es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s’ha convertit en la veu d’una nova generació de joves inconformistes. Un viatge des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en una veritable icona contemporània, sent el centre d’atenció de centenars d’adolescents i seguidors.
Al mateix temps, s’enamora de la cantant Beatrice Eli, referent de la música pop a Suècia. Una història d’amor íntima que ens descobreix, com diu la mateixa Silvana, que “no hi ha superherois, només éssers humans”.
La història de la Silvana és universal i parla de la força que es necessita per aconseguir ser un mateix. Un documental inspirador que explora noves formes narratives i que pretén posar el seu gra de sorra a una revolució on les dones joves es converteixin en creadores, artistes i líders del demà.
 
Mika Gustafson (1988), Olivia Kastebring (1987) i Christina Tsiobanelis (1987) es van conèixer estudiant cinema a la Universitat de Suècia i han format un trio que les permet treballar amb un estil propi i innovador. Anteriorment, han dirigit curtmetratges i vídeos musicals. Silvana és el seu primer llargmetratge.
L’entrada al documental del mes és gratuïta. La propera cita del cicle serà el dijous dia 7 de febrer (20:00h) amb el documental ‘Ouaga Girls’ de Theresa Traoré Dahlberg
 
El Documental del Mes
El Documental del Mes té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Amb aquesta finalitat, habitualment, el primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 40 ciutats de Catalunya, país Valencià, Illes Balears i resta de I'Estat Espanyol. Els Documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l'Estat. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel40.
 
Trobareu més informació a:
http://eldocumentaldelmes.com
 
Tràiler:
https://www.youtube.com/watch?v=YG03wzpUa2Y

Arxivat a: AGENDA   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]