Nous treballs de reforma al mercat de Puigmercadal
Es preveu l’enderroc d’algunes parades aprofitant els dies de vacances d’aquest equipament comercial.Aquesta actuació té l’objectiu de continuar la millora i modernització del mercat
Aquesta actuació té l’objectiu de continuar la millora i modernització del mercat

MANRESA / Redacció  
08/08/2018 11:29
La Secció de Manteniment d’Equipaments de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, a partir d'aquest proper dissabte 11 d’agost i fins el diumenge 19 (festius inclosos), es realitzaran les obres d’enderroc d’algunes parades del Mercat Municipal de Puigmercadal. Amb motiu d’aquest treballs es tallarà l’accés de vehicles a carrer de la Canal des de la Plaça del Pedregar.

Els treballs no s’aturen

Els treballs de millora i modernització no s’aturen. A partir d’ara resta pendent fer un bar amb terrassa on hi havia l'oficina d'informació, que s'haurà de posar a concurs per adjudicar-lo. L' enderroc d’aquesta illa de parades  contribuirà a avançar en el projecte de construcció d’un espai de degustació i d’un d'autoservei ubicat al fons del mercat. També hi ha prevista la reubicació de l'espai d'informació i uns nous serveis a la planta baixa. Aquesta reestructuració suposarà reduir les parades de 39 a 25.

A banda de les millores en les instal·lacions, l’objectiu també és la millora del producte fent una aposta decidida pels productes de proximitat. Un producte diferenciador i de qualitat i que esdevingui un espai de venda de cooperatives de productors locals.

Així mateix continuen vigent les iniciatives per facilitar l’estacionament als clients del Mercat que realitzin una compra mínima de 12 euros a les diferents parades amb una hora d’aparcament gratuït, o bé una targeta T2 per al transport públic municipal.

 


Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]