Bona acollida de "Solidaritat KM 0" de la Fundació Rosa Oriol
Fa un mes la Campanya va començar al Restaurant Can Ladis de Sant Fruitós i en poques setmanes un significatiu nombre de restaurants de Manresa i Comarca s'han sumat a la iniciativa.
Recapte d'aliments . Foto arxiu Fundació Rosa Oriol.
La proposta al món de la restauració de les Comarques del Bages, Berguedà i Moianès, era destinar dels seus plats o menú una aportació per a la Plataforma dels aliments i al magatzem distribuïdor de menjar que gestiona la Fundació Rosa Oriol, conjuntament amb el Banc dels aliments de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l'Obra Social La Caixa.
De moment s'han sumat a la iniciativa La Cuina, el Mirador de Montserrat, Sibar, Sivins, Cal Spaguetti, Joviat, Can ladis, Fogons Gastronòmics i el Gremi d'Hostaleria i Turisme, Can Ferreroles i Las vegas.
Els organitzadors confien que en els pròxims mesos i de cara al mes de setembre augmentin els restaurants Solidaris, ja que la situació actual de les Plataformes d'aliments es veu desbordada per la situació d'emergència social.
Les entitats que vulguin sumar-se a la Campanya poden adreçar-se a la Fundació Rosa Oriol josep@fundaciorosaoriol.org Tel 606 303 439