2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya
Serà l’acte que tancarà la 2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central d’aquest any 2018. Es fa aquest dijous 31 de maig a l’Ateneu Les Bases en el marc de la Setmana de l’Economia Social i Solidària de Manresa
Debat sobre models d’organització territorial i democràcia participativa a Manresa

MANRESA / Redacció  
31/05/2018 10:02
L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza aquest dijous a la tarda a Manresa la segona trobada de la seva Taula Territorial. Hi participaran representants de les entitats i administracions que donen suport a l’Ateneu en la seva tasca de foment del cooperativisme. A la trobada, que es farà a l’Ateneu Les Bases, s’hi farà una repassada del funcionament de l’Ateneu i es posarà a debat per on ha d’anar en el futur aquest tipus d’organitzacions.
La trobada es clourà a 2/4 de 7 del vespre amb un acte públic sobre «Models d’organització territorial i democràcia participativa». La taula girarà entorn a les aportacions que hi farà Santi López Villa, consultor i assessor de models de governança, democràcia participativa i desenvolupament local. L’acompanyaran Cristina Cruz, regidora d’Ocupació i Emprenedoria i de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Manresa; Alba Rojas, coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, i representants de l’Agència de Desenvolupament Solsona-Cardona, amb la qual López Villa també ha col·laborat.

Arxivat a: MANRESA   ATENEU COOPERATIU 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]