El CN Minorisa candidat al títol
Aquest divendres el CN Minorisa femení iniciarà la final del Campionat estatal de 2a Divisió
Aquest divendres el CN Minorisa femení iniciarà la final del Campionat estatal de 2a Divisió

WATERPOLO / Redacció  
02/05/2018 10:55
La competició  té dues seus, una a Bilbao, a les instal·lacions del CN Askartza Claret, i l'altre a Alcorcón, ciutat propera a Madrid, a les piscines del Prado de Santo Domingo. A l'equip manresà els ha tocat la segona seu.
Cada una de les finals posa en joc, tant el títol de campió d'Espanya de la categoria com una plaça d'ascens a la Liga de Primera División. Els equips amb qui hauran de competir les jugadores manresanes són, el Ciudad d'Alcorcón, campió de Madrid, el segon de Madrid, el CN Leoia B i CN Urbat IKE, de la lliga d'Euskalerria, el CN Carthago de Cartagena, el CW Pontevedra, gallec i el CN Reales canari.
El sistema de competició preveu, dos grups de quatre equips, que juguen una lligueta de tres partits, de la qual surt una classificació que serveix per a marcar les semifinals, creuant-se el primer d'un grup amb el segon de l'altre, essent els vencedors els que en la final es jugaran títol i ascens.
El grup en què ha de competir el CN Minorisa el completa, el segon equip de Madrid, l'Urbat IKE del país basc i el CN Reales de les illes afortunades.
L'equip bagenc es desplaçarà en furgoneta, el mateix divendres dia 4, per jugar el primer partit davant el CN Reales a les 18.10 h. Dissabte matí, a les 10.00 h el rival serà el CN Urbat IKE d'Eibar, per a finalitzar aquesta primera fase, a les 16.30 h amb el segon classificat de Madrid, que a hores d'ara encara no ha comunicat la RFEN.
L'expedició està composta per l'entrenador, Angel Peirón, les jugadores, Laia Puiggròs, Rosa Solernou, Alba Casasayas, Ingrid Peirón, Anna Toribio, Clara Puerta, Laura Flores, Erica Noguera, Laia Muns, Judit César, Anna Bisbal, Ainhoa César, Maria Sala i com a delegat Mariano Puerta.
L'objectiu de les manresanes és aspirar al màxim i completar una gran temporada, a poder ser, amb l'ascens a una Lliga a la qual no fa tants anys va jugar el CN Manresa amb notables resultats. Per il·lusió, entrenament i qualitat segur que no quedarà.

Arxivat a: WATERPOLO FEMENÍ  CN MINORISA  MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Alumnat d'Infermeria i d CFGS d’Administració i Finances treballen les competències de cada professió
El Consell Comarcal del Bages presenta l’estudi de disponibilitat d’aigua a la comarca
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]