El CN Minorisa aguanta mig partit davant un rival potent
L’equip manresà va fer un bon partit davant un dels equips més potents de la categoria i màxim aspirant a l’ascens a la lliga estatal.
Els manresans van plantar cara al màxim favorit de la categoria.

WATERPOLO / Redacció
20/01/2018 17:42
Els de Gaspar Ventura van tutejar als del Baix Llobregat fins a la meitat del partit. El primer gol va ser local, en potent llançament de C Talavera, la resposta visitant va ser immediata, donant la volta al marcador sobre errors puntuals dels manresans, posant-se 1-3 en el lluminós. Un gol d’E Casasayas dins el darrer  minut del primer quart fa posar 2l 2-3 definitiu del període en el marcador.

En el segon temps de joc els hospitalencs tornaren a posar els dos gols d’avantatge en el marcador , després d’aprofitar una superioritat numèrica, però, els jugadors bagencs van saber contrarestar ho amb bon joc i imposant el ritme de joc que els convenia. O Muns, en molt bona forma, posava el 3-4 i C Talavera feia l’empat. Llavors arribà una jugada important, superioritat dels manresans per a situar-se per davant en el marcador a manca de 55 segons per arribar a la meitat del partit. Es desaprofita i a només 12 segons pel límit del temps els riberencs firmen el 4-5. Cop moral important.

Després del descans llarg nova oportunitat dels manresans per a empatar el matx en jugada de superioritat, es desaprofità i a pesar de que es defensa bé una inferioritat no poden evitar en el següent atac el 4-6. I llavors arribà el minut i  mig fatídic, tres gols visitants que sentenciaven el matx 4-9. Els darrers vuit minuts es convertien en un tràmit, doncs, el partit estava decidit. Així i tot es tornava al guió del partit fins aquell minut i mig per oblidar, gol en superioritat de E Martínez, després de que ambdós sets desaprofitessin una jugada per equip d’aquest tipus, 5-9, tres gols visitants i resposta manresana de la mà d’E Casasayas que posava el definitiu 6-12.

Arbitratge a càrrec de A Suárez i D Sánchez. Van assenyalar sis exclusions i un penalti a jugadors locals per sis exclusions als visitants. El CN Minorisa en convertí una en gol, per dues i el penalti el CN Hospitalet.