La Fira Medieval de Súria ja té tot el programa definit
El Poble Vell es tornarà a omplir de teatre, demostracions d'oficis, parades i espectacles aquest cap de setmana 11 i 12 de novembre
Les demostracions d'oficis tornaran a ser protagonistes. Foto: Jordi Preñanosa

SÚRIA / Carmina Oliveras  
07/11/2017 18:26
L'Ajuntament de Súria ha donat a conèixer el programa complet de la Fira Medieval d'Oficis de Súria, que aquest cap de setmana 11 i 12 de novembre tornarà a omplir de propostes el Poble Vell.

El certamen arrencarà dissabte a un quart d'onze del matí amb el pregó musical d’obertura protagonitzat pel grup Els Berros de la Cort, que recorrerà els carrers del centre urbà de la vila. Com és habitual, la música i els espectacles de carrer tornaran a tenir un pes important dins la fira, amb les actuacions del grup Graiatus o del Foment Cultural, que de nou representaran el muntatge d'embolics medievals Salats! a l'Era del Castell, que es podrà veure tant dissabte com diumenge a la una del migdia i a les set de la tarda. Dissabte al vespre, Els Berros de la Cort sortiran de nou per fer la seva audició medieval a la Taverna de l’Hostal (20h) i diumenge a les dotze del migdia la Coral Sòrissons i els alumnes de l’Escola Municipal de Música faran un concert al carrer de la Pleta.

També hi haurà les característiqes representacions al voltant dels cavallers, amb combats, passejades i els espectacles que diumenge clouran la fira: l'enverinament del cavaller nòrdic (19.45h a la plaça Major), la comitiva fúnebre del cavaller nòrdic, que amb una marxa de torxes anirà des de la plaça Major fins a l’Era del Castell (20h), la pira crematòria del cavaller nòrdic (20.15h) i el comiat festiu del cavaller nòrdic amb el grup Graiatus. Finalment, a les 20.30 hores es faran els focs artificials que posaran el punt i final a la 16a Fira Medieval d’Oficis.

A més, el programa mantindrà activitats que ja són tradicionals dins la fira, com ara les exhibicions d'aus rapinyaires. L'acte oficial d'inauguració es farà dissabte a un quart d'una del migdia a Cal Balaguer del Porxo.

Arxivat a: MEDIEVAL SÚRIA 2017  FIRES I FESTES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]