Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les cookies si prem el botó “Accepto” o configurar-les o rebutjar-les fent clic a “Política de Cookies“ L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Mura ha celebrat aquest cap de setmana la novena edició de la Festa de Batre el Cigró, en la qual es recorden unes feines i tasques agrícoles que s’han anat perdent amb els anys, però que eren ben vives a mitjan del segle passat.
El cigronet de Mura (petit, sense pell i de fàcil cocció) és especialment valorat en la gastronomia del nostre país i en els darrers anys se n’ha anat recuperant el seu cultiu. A banda de la demostració de les tasques de batre el cigró, també es va fer una degustació de cigronet amb cansalada. A més, els visitants van poder participar en altres activitats, com ara escacs gegants, jocs infantils o sardanes. també hi va haver paradetes d'artesania.