El Fòrum obté 3.800 adhesions a favor de la mineria
Els representants han entregat aquest dimarts a Laura Vilagrà la darrera remesa de firmes, que se sumen a les 13.000 que va aconseguir el comitè de treballadors
Representants de les entitats que conformen el Fòrum, aquest matí al Palau Firal amb Vilagrà. Foto: FECC

BAGES / Redacció / Carmina Oliveras  
20/06/2017 17:58
El Fòrum Econòmic de la Catalunya Central ha lliurat aquest dimarts al migdia la darrera remesa de signatures que ha aconseguit "a favor de la mineria sostenible" a la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà.

Deu dies abans de la data límit legal perquè l’empresa minera deixi d’abocar residu salí al Cogulló, el teixit social i econòmic de la Catalunya Central ha entregat el darrer bloc d'adhesions: 723 de particulars, 238 d'empreses, 7 de Cambres de Comerç (Manresa, Terrassa, Girona, Palamós, Tàrrega, Reus i Lleida), 12 d'associacions empresarials, 11 de col·legis professionals de la comarca, 6 de gremis professionals també del Bages i 7 d'unions de botiguers.

Aquests firmes se sumen a les que el Fòrum ja va entregar a Vilagrà fa unes setmanes, després de l'acte de suport a la mineria que es va fer el 13 de maig a la zona del Nou Congost de Manresa (2.500 de particulars i 300 d'empreses) i de l'ExpoBages. Així, en total, el Fòrum ha aconseguit 3.804 adhesions de suport a la pròrroga que demana Iberpotash.

En l'acte d'entrega hi han assistit representants de les entitats que formen part del Fòrum (coom ara Promineria, la Cambra de Comerç, el Gremi de Constructors, Pimec Catalunya Central, Dones7, Funecma o Aijec, entre d'altres) i també el president i representants del comitè d'empresa d'Iberpotash de Súria i Sallent.

Aquest és el segon cop en una setmana que Vilagrà rep representants del territori per recollir signatures de suport a la continuïtat de la minera a la comarca. Ara fa just una setmana, va ser el comitè de treballadors el que va entregar 13.000 firmes.
 

Arxivat a: IBERPOTASH  PROJECTE PHOENIX  MEDI AMBIENT 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]