La Joviat rep l’estada dels alumnes del Lycée Jean Delanoue
Els estudiants francesos han fet pràctiques a la cuina de l'escola d'Hoteleria i han fet diverses visites pel territori
Els estudiants francesos a la Fundació Alícia (Món Sant Benet). Foto: Joviat

MANRESA / Redacció  
05/05/2017 10:39
L’escola d’Hoteleria Joviat ha rebut l’estada dels alumnes d'una escola d'hoteleria francesa, el Lycee Jeanne Delanoue de Cholet, la setmana del 24 al 28 d'abril.

Un total de 22 alumnes francesos han fet un complet programa de visites, han fet pràctiques a la cuina de la Joviat i s’han allotjat a casa dels alumnes manresans.
 
Aquesta estada respon a l'inici d'un nou intercanvi entre els alumnes de tercer del grau mitjà de Cuina i Gastronomia i els alumnes francesos que comencen aquest any, amb l’objectiu que complementin els seus coneixements i els puguin posar en pràctica, tant de cuina com de francès.
 
Entre les diferents visites que han fet els futurs cuiners de les dues escoles destaquen la de Fundació Alícia, Món San Benet, Abadal, Jamón Experience, l'Hotel W de Barcelona i el Nacional Bcn, on hi treballen dos exalumnes de l'escola manresana, Aleix Jorba i Eva Blanco.

Arxivat a: EDUCACIÓ  GASTRONOMIA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'Ajuntament compra 8 habitatges d'un edifici del carrer del Cos que es destinaran a situacions d'emergència social
El consum d’aigua el 2020 augmenta 6 litres per habitant i dia respecte el 2019
Un taller debat com fer més atractiu viure i treballar a l’entorn rural del Bages
Peñarroya se'n va cedit al Palmer Alma Mediterránea de LEB Or
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]