Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les cookies si prem el botó “Accepto” o configurar-les o rebutjar-les fent clic a “Política de Cookies“ L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Els assistents a la Fira del Ram de Vic han pogut tastar l'arròs més típic del Bages, el de Sant Fruitós, ja que el municipi ha donat a conèixer la seva festa més emblemàtica en aquest certamen osonenc. Els cuiners de la Festa de l'Arròs, Genís Noguera Fusteret i Toni Fàbregas, han estat els encarregats d'elaborar els més de 850 plats, que han estat servits per la cuinera Fina Galobart.
La població de Moià també ha estat present a la Fira del Ram de Vic amb un estand on ha mostrat les seves Coves del Toll, el museu i d'altres elements turístics potents de la capital del Moianès. En les dues ocasions, la idea és la mateixa: donar a conèixer els atractius turístics de la zona a una comarca veïna i a la gent d'arreu de Catalunya que atrau la fira.