Manresa es deixa tastar
Les primeres jornades gastronòmiques del Camí Ignasià deixen bon gust a la boca
La plaça Sant Domènec es va omplir tant dissabte com diumenge. Foto: Jordi Preñanosa Serra

MANRESA / Jordi Preñanosa Serra  
14/11/2016 11:35
Aquest cap de setmana Manresa ha celebrat les primeres jornades gastronòmiques del Camí Ignasià, una proposta per promocionar el camí i tota la seva gastronomia, des de la capital del Bages fins a Azpeitia, al País Basc.

Durant els dos dies han tingut lloc degustacions de plats cuinats amb l’acompanyament de tasts de vins realitza. A la proposta, s'hi va afegir dissabte la segona mostra de productes del Geoparc, amb desenes de productors de proximitat.


Els infants van poder fer tallers


Parada de formatge i mató de Montserrat 


Punt d’informació de les jornades 


Pa amb xocolata de Cardona 


Els tomàquets de les Arnaules de Manresa


Robert Martí durant la seva ponència al tast de vins


El públic tastant vins del pla de Bages



 

Arxivat a:




 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):




Arrel popular a la Fira Mediterrània de Manresa i castellers
El BAXI Manresa domina des de l'inici i s'acaba imposant a l'Unicaja
Mar Grimalt guanya el Concurs Sons
Insuficients ajuts per les Colònies industrials del Berguedà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]