Un nen de 7 anys mor ofegat al gorg de les Escaletes
Un nen de 7 anys ha perdut la vida després de caure a l'aigua en la zona dels gorgs de les Escaletes, a la riera de Rajadell, en el terme municipal de Manresa segons informen els Bombers de la Generalitat.
Un nen de 7 anys mor ofegat al gorg de les Escaletes.

SOCIETAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
15/05/2021 11:41
Els Bombers van treballar, divendres al vespre en ser alertats, a 1/4 de 9 del vespre, en la recerca i rescat d'un menor de 7 anys que va caure a l'aigua, en una zona de gorgs de la riera de Rajadell, a Manresa. D'entrada es van activar quatre dotacions i també la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials).

Els primers efectius que van arribar van iniciar la recerca per la riera i, de seguida, un dels bombers va localitzar el menor a dins de l'aigua, al Gorg de les Escaletes. Una vegada el van poder treure, ràpidament van iniciar les maniobres RCP juntament amb el personal sanitari del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) que s'hi va desplaçar amb quatre unitats (entre les quals hi havia personal de suport psicològic). Les maniobres van ser infructuoses i  no se'l va poder reanimar, i finalment es va confirmar la seva mort. Fins al lloc també s'hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, que es van fer càrrec de les diligències judicials, i efectius de la Policia Local.

Arxivat a: GORG DE LES ESCALETES  FET DIVERS   MORT 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]