Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa renoven la col·laboració
Renovació amb un col·laborador històric. Enric González, Director General de la mútua, i el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, van signar l'acord.
Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa renoven la col·laboració. Foto: Basquet Manresa

BÀSQUET / Redaccio/ Sergi Vazquez  
05/05/2021 17:04
Bàsquet Manresa i la Mútua Intercomarcal van ratificar la seva col·laboració per a la temporada 2020-2021 amb la firma d'un conveni de col·laboració. D'aquesta manera, Mútua Intercomarcal continua essent la Mútua del Bàsquet Manresa. El president de Bàsquet Manresa, Josep Sáez, i el director general de la Mútua, Enric González, van ser els representants d'ambdues entitats, respectivament, en una signatura que fa ja gairebé 30 anys que es repeteix.
El conveni de col·laboració entre ambdues entitats inclou la difusió, amb caràcter genèric, de bones pràctiques i actituds preventives en l'activitat empresarial i professional.

Mútua Intercomarcal és una Mútua col·laboradora amb la Seguretat Social que ofereix serveis als seus associats des de fa més de 80 anys. La missió de Mútua Intercomarcal és oferir els seus serveis als associats en relació a la gestió de la Seguretat Social contribuint al desenvolupament de la societat vetllant per la salut dels treballadors, l'actiu més valuós de les empreses i institucions. L'acord entre el club manresà de bàsquet i la mútua és un dels més antics entre els col·laboradors del club, amb gairebé 30 anys plegats.

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]