Els professionals d’Althaia es vacunen contra la covid-19
Un total de 1.808 professionals han rebut la primera administració de la vacuna, una xifra que representa un 80% del personal. Això és possible gràcies al treball coordinat entre el Departament de Salut i la Fundació Althaia.
Els professionals d’Althaia es vacunen contra la covid-19. Foto: Althaia

SANITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
17/01/2021 19:59
En cada una de les dues primeres jornades el procés de vacunació ha començat puntualment enmig d’un clima d’expectació i il·lusió. Entre els professionals s’ha copsat l’emoció de formar part d’un moment històric en la lluita contra la covid-19 i s’ha compartit un missatge d’absoluta confiança cap a la vacuna com a pas necessari per vèncer aquesta malaltia.

Tothom qui s'ha volgut vacunar s'havia d'inscriure prèviament a través del portal web intern. Ho podien fer no només els professionals de la salut, sinó també d'altres àmbits com cuina, neteja, administració, informàtica o manteniment, ja fossin professionals propis d'Althaia o bé treballadors externs.

Un equip format per professionals de Farmàcia i Infermeria és l'encarregat de preparar la vacuna que posteriorment administren les infermeres. Cal tenir en compte que la vacuna que s'administra, Pfizer / BioN-Tech, consta de dues dosis, per tant, els professionals que s’hagin vacunat durant aquestes tres jornades hauran de rebre la segona dosi d'aquí a 21 dies. Aquesta vacunació massiva dels professionals de la institució concentrada en tres dies està sent una realitat gràcies a l'organització i treball coordinat entre el Departament de Salut i la Fundació Althaia.

Arxivat a: VACUNACIÓ COVID-19   SALUT   ALTHAIA  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]