Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa organitzen la Taula Comarcal de Polítiques LGTBI
De manera telemàtica amb l’objectiu de coordinar les polítiques i accions en matèria de diversitat sexual i de gènere entre els serveis, entitats i agents comarcals de diferents àmbits.
Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa organitzen la Taula Comarcal de Polítiques LGTBI.

BAGES / Redaccio/ Sergi Vazquez  
17/01/2021 16:25
El Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa han organitzat de manera telemàtica amb èxit de participació la Taula Comarcal de Polítiques LGTBI. El Servei d’Atenció Integral (SAI) Comarcal i de Manresa han programat aquest espai de trobada per coordinar les polítiques i accions en matèria de diversitat sexual i de gènere entre els serveis, entitats i agents comarcals de diferents àmbits com l’educació, la salut, la cultura, l’esport i el lleure, la inclusió, la seguretat, l’ocupació o l’associacionisme.

Pla comarcal

En el marc de la reunió, s’han revisat les accions del Pla comarcal per garantir els drets de les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals (2008-2021) que s’han dut a terme i que es preveu realitzar fins a finals d’any. La taula comarcal també funciona com un espai per compartir necessitats i demandes, intercanviar experiències i promoure campanyes conjuntes.

Representació institucional

La trobada virtual ha comptat amb la participació de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, de la consellera de l’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán, i de la regidora de Feminismes de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz. Han assistit responsables dels Serveis Territorials d’Educació, del Cat Salut, de la fiscalia i nombroses entitats de la comarca, tant de temes LGTBI concretament, com d’educació, d’immigració i de lleure.

Arxivat a: TAULA COMARCAL DE POLÍTIQUES LGTBI   CONSELL COMARCAL DEL BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]