Suspès el concert de Blaumut previst per divendres 15 de gener al teatre Kursaal
El concert de Blaumut que havia d’acollir la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa, el divendres 15 de gener, ha quedat suspès com a conseqüència de les restriccions de mobilitat preses per pal·liar els efectes del coronavirus, i davant la impossibilitat que les persones de fora de Manresa puguin desplaçar-se al teatre.
Suspès el concert de Blaumut previst per divendres 15 de gener al teatre Kursaal.

MÚSICA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
11/01/2021 16:39
Actualment s’està treballant amb el grup per buscar una nova data per acollir el concert de presentació de l’últim treball discogràfic de Blaumut, ‘0001’. El Kursaal ja s’ha posat en contacte amb les persones que havien adquirit les entrades, perquè puguin recuperar-ne l’import. Per a més informació cal fer arribar un correu a electrònic a info@mees.cat

Es mantenen els espectacles fins el dia 17 de gener

Pel que fa a la resta d’espectacles fins el 17 de gener –data fins la qual hi ha establert confinament municipal-, es mantenen a la graella de la programació amb la data prevista. Es tracta de: ‘Baby sferic’ (16 de gener-Kursaal Sala Petita), ‘La Nit dels Genis’ (16 de gener-Conservatori), ‘Amb veu de dona’ (17 de gener-Conservatori) i ‘Estat d’emergència’ (17 de gener-Kursaal). Pel que fa al servei de taquilles, es mantindrà obert en un horari especial fins el 17 de gener, matins de dimarts a divendres d’11h a 13h, tardes de dimarts a dissabte de 18h a 20h i una hora abans de cada funció.

Arxivat a: BLAUMUT   KURSAAL   CULTURA   MÚSICA   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]