El BAXI Manresa domina des de l'inici i s'imposa amb claredat al RETAbet Bilbao
Els bagencs, amb un Tabu molt destacat en atac, sumen la cinquena victòria de la temporada.
El BAXI Manresa domina des de l'inici i s'imposa amb claredat al RETAbet Bilbao.

BÀSQUET / Redaccio/ Sergi Vazquez  
01/11/2020 07:36
El BAXI Manresa va sumar la cinquena victòria de la temporada, i ho va fer al Nou Congost davant el RETAbet Bilbao Basket, en un matx en el qual van manar des de l'inici (94-78). Jonathan Tabu, amb 23 punts i 32 crèdits de valoració, Dani Pérez, amb 11 assistències, i Eulis Báez, amb 10 punts, 4 rebots i 6 assistències, van ser els més destacats. El proper diumenge a partir de les 17:00, visita a la pista del Casademont Saragossa d'Ocampo, San Miguel i Seeley.

Els vermells es van fer amb el domini del joc des de l'inici, i van aprofitar el seu encert en el triple (en van anotar sis de deu intents en el primer quart) i la bona visió de joc de Dani Pérez (sis assistències ja en aquest tram) per agafar una renda de dotze punts (27-15). En el segon hi va haver més igualtat entre els dos equips, i això afavoria els interessos dels locals, que podien mantenir sense gaire problemes el seu marge a l'arribar a la mitja part de l'enfrontament (45-33).

En la segona meitat la tònica va ser molt semblant a la del període anterior, i els jugadors dirigits per Pedro Martínez van anar mantenint unes diferències al voltant dels quinze punts, que es van veure retallats als tretze al final del tercer quart (70-57). El partit estava, doncs, ben encarat.

En els deu darrers minuts els homes d'Álex Mumbrú van intentar entrar en la lluita pel partit, però només es van poder acostar fins els vuit punts (75-67). A partir d'aquí, Tabu es va encarregar que la victòria es quedés a casa. Va anotar tres triples i quatre tirs lliures en aquest quart, que van acabar amb les opcions rivals de triomf.

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]