Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts per a la realització d'activitats esportives
Esta destinades a infants i adolescents de 3 a 17 anys empadronats a Calaf i que es trobin en una situació familiar amb especials dificultats i que realitzin una activitat esportiva o de lleure al municipi.
Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts per a la realització d'activitats esportives.

ANOIA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
26/10/2020 08:55
L'Ajuntament de Calaf ha obert el període de convocatòria per demanar una beca per a la realització d'activitats esportives. S'hi poden presentar totes les famílis amb infants i adolescents d'entre 3 i 17 anys que estigui empadronats a Calaf, realitzin una activitat a qualsevol entitat esportiva o de lleure del municipi i que es trobin en una situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. 

L'objectiu és oferir una oportunitat d'adquiriri i/o conèixer habilitat físiques i esportives, augmentar l'autoestima dels participants, conèixer el propi cos, aprofitar el temps de lleure i oci i aprendre a acceptar nomres, límits, funcionaments d'activitats a banda de donar una oportunitat per possibilitar als infants en situació de vulnerabilitat uns mitjans d'inserció i socialització amb el seu entorn i conèixer nous grups de persones. 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 13 de novembre de 2020 i s'ha de fer a través del correu electrònic munozmad@calaf.cat o a través d'una instància electrònica pel portal de tràmits. Enguany, a causa de la situació santiària, no s'acceptaran sol·licituds en paper de forma presencial. 

Arxivat a: ACTIVITATS ESPORTIVES   CALAF 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]