El BAXI Manresa s'estrena com a local enfront el Betis
Els bagencs van dominar des de l'inici i van sentenciar el partit en un gran tercer quart. Mason, amb 21 punts abans del descans, líder anotador.
El BAXI Manresa s'estrena com a local enfront el Betis.

BÀSQUET / Redaccio/ Sergi Vazquez  
25/10/2020 08:02
El BAXI Manresa va poder estrenar el seu caseller de victòries com a local enfront el Coosur Real Betis, en un matx en el qual van dominar des del primer minut i que van deixar sentenciat després d'un gran tercer quart (93-81). No hi haurà molt temps per celebrar la victòria, ja que dimecres a partir de les 18:30 els de Pedro Martínez buscaran allargar la imbatibilitat com a visitants a la complicada pista del TD Systems Baskonia, vigent campió de la competició.

Els bagencs van sortir a la pista més endollats que els andalusos, amb un Eatherton que va anotar les dues primeres cistelles del matx. A partir d'aquí van portar la veu cantant en el marcador, amb encert en el llançament exterior. Mason va anotar un triple als darrers segons del primer quart per situar una renda de set punts (26-19). 

En el segon els locals van seguir amb el control de l'electrònic i van arribar a la mitja part amb una diferència important, de dotze punts (49-37). En aquest tram Mason va ser l'autèntic líder ofensiu de l'equip, amb 21 punts i cinc triples de sis intents al descans.

A la represa, el guió del partit no va canviar gaire, i els vermells, que van clavar un parcial inicial de 10-1, van anar ampliant cada cop més la renda fins a finalitzar el tercer període amb el matx molt ben encarrilat, amb varis homes aportant el seu granet de sorra i contribuint decisivament a l'escapada del seu equip (78-53).

Els darrers deu minuts no van tenir massa història, almenys pel que fa al resultat del duel. El Betis va fer un intent desesperat de remuntada, però va arribar massa tard, i el BAXI Manresa no va patir en cap moment per sumar la quarta victòria de la temporada.

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]