L'Orfeó Manresà dona l'oportunitat d'assaborir «El cant dels pobles» de Beethoven
L'Orfeó Manresà ha presentat la segona edició de Descobrint la música, una experiència per a totes aquelles persones que desitgin compartir amb l'orfeó l'emoció i el benestar que proporciona la música i el cant coral.
L'Orfeó Manresà al Kursaal.

MÚSICA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
22/10/2020 13:32
La primera edició de Descobrint la música va estar dedicada a la Novena simfonia de Beethoven. S'hi van inscriure 59 persones, que van valorar positivament la iniciativa. Aquesta segona edició va lligada amb el concert: Beethoven, El cant dels pobles, que es farà al Kursaal el proper dia 1 de novembre. L'Orfeó Manresà oferirà tres sessions parlant sobre aquest concert:, per preparar l'audició, i la tercera el dia 5 de Novembre, per fer una valoració conjunta.

Aquesta segona edició de Descobrint la música també és gratuïta, es farà per videoconferència i anirà a càrrec de Rosa Maria Ortega, persona amb gran formació i experiència musical, i ànima d'aquest projecte. Tots els inscrits que no hagin pogut connectar-se en directe rebran la gravació de les sessions.Qui vulgui participar en aquesta experiència s'ha d'inscriure enviant un mail a orfeo@orfeomanresa.com i ha de comprar l'entrada per al concert del Kursaal. Els socis de l'Orfeó tenen l'entrada a preu reduït.

Arxivat a: ORFEÓ MANRESÀ   MÚSICA   CULTURA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]