Ignàgora reprèn la seva 6a edició aquest octubre
El 7 i 14 d’octubre i el 4 de novembre tindran lloc les tres xerrades que es van haver de suspendre el mes de març a causa de la Covid-19. Les inscripcions gratuïtes ja es poden fer a través del web de Manresa 2022.
Ignàgora reprèn la seva 6a edició aquest octubre.

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
24/09/2020 14:10
Els dimecres de març d’aquest any s’havia de celebrar la sisena edició del cicle de xerrades Ignàgora, però l’estat d’alarma a causa de la Covid-19 va provocar el seu ajornament, havent-se celebrat una sola conferència de les quatre previstes. El mes de març només es va poder dur a terme “De l’hostilitat a l’hospitalitat”, un repàs al fet migratori a casa nostra, a càrrec de Pilar Pavía rscj i Pau Vidal sj de la Fundació Migra Studium.

A partir del proper 7 d’octubre es recuperen les tres altres conferències que no es van poder celebrar, també en dimecres, a les 7 de la tarda i, com sempre, al Centre d’Espiritualitat Ignasiana (CIEI).

La primera xerrada es titula “Èxode i èxtasi en Ignasi de Loiola. Una aproximació a la seva autobiografia" i  anirà a càrrec de Xavier Melloni sj, jesuïta, antropòleg, teòleg i especialista en diàleg interreligiós. Durant la ponència, Melloni donarà la seva visió de Sant Ignasi a partir de la lectura de la seva biografia.

La segona conferència serà el dimecres 14 d’octubre amb el professor del departament de Psicologia de la Universitat de Girona, Moisès Esteban-Guitart, que parlarà sobre "Reptes i oportunitats de l’educació 360", per a reflexionar sobre la necessitat d’un canvi de paradigma en educació que faci possible abordar les problemàtiques contemporànies.

I, finalment, el 4 de novembre  es tancarà l’edició amb “Els valors (avui) del turisme espiritual”, que anirà a càrrec de Sílvia Aulet, professora de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, i que posarà de relleu la fortalesa del turisme espiritual i les connexions amb altres formes de turisme.

Per tal de garantir les mesures sanitàries i de seguretat d’assistents i ponents, l’aforament de les conferències serà limitat i és necessària la inscripció gratuïta a través del web www.manresa2022.cat per a cadascuna de les tres xerrades.

Ignàgora, organitzat per Manresa 2022, l’Ajuntament de Manresa i  Fundació La Cova, és un cicle anual que consta de diverses xerrades i ponències de professionals i especialistes. És un espai de reflexió i aprofundiment en la figura de Sant Ignasi i de la influència dels valors ignasians en la societat actual, i de com aquests poden contribuir en el lideratge i el governament dels diversos àmbits de les ciutats, les empreses i l’educació del futur.

Arxivat a: MANRESA 2022   IGNAGORA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]