Súria inicia un curs escolar marcat per l'aplicació de les mesures de protecció anti-Covid
El curs escolar 2020-21 s’inicia aquest dilluns 14 de setembre a Súria amb 1.005 alumnes als centres d’ensenyament de preescolar, primària i secundària, amb un increment del 4,80% en relació amb el començament del curs anterior.
úria inicia un curs escolar marcat per l'aplicació de les mesures de protecció anti-Covid.

SÚRIA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
14/09/2020 15:39
L’Ajuntament de Súria reitera a l’alumnat i a les famílies la necessitat de complir amb totes les mesures de protecció anti-Covid en les activitats que es portin a terme en els centres escolars, i també en els desplaçaments.

L’esmentada xifra és la suma de l’alumnat de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat, Fedac, Institut Mig-Món i Escola Bressol Municipal Petit Estel. Es tracta del nombre d’alumnes més elevat dels darrers anys a la vila.



L’aplicació de les mesures de protecció anti-Covid és l’element més destacat d’aquesta tornada a les aules, després de l’impacte del confinament sobre l’activitat docent en els darrers mesos del curs 2019-20.

A més de les habituals actuacions de manteniment que es porten a terme al llarg de l’estiu, la Brigada Municipal d'Obres i Serveis ha realitzat diferents actuacions relacionades amb les mesures anti-Covid als centres escolars, com la instal·lació de dispensadors, mampares, catifes, etcètera.

Els centres d’ensenyament municipals (Escola Bressol Municipal Petit Estel, Escola Municipal de Música i Escola Municipal de Formació d’Adults) també aplicaran les mesures de protecció anti-Covid en totes les activitats docents i serveis de secretaria, incloent-hi la desinfecció d’aules i altres espais.

D’altra banda, la Policia Local farà al llarg del curs escolar el desplegament habitual a la cruïlla de la carretera de Balsareny i la carretera de la Mina a les hores d'entrada i sortida de les classes per facilitar la circulació de vehicles privats.
També es manté la senyalització de les zones d’estacionament limitat ‘Petó i adéu’ a l’entorn de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac per escurçar  el temps d’aturada de vehicles en els desplaçaments per portar o recollir els alumnes.

Arxivat a: SÚRIA   BAGES   CURS ESCOLAR 20-21 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]