Fem Manresa demana a l’Ajuntament que posi recursos a disposició del refugi Aixopluc
La formació considera que és necessari que el consistori s’hi impliqui per tal de fer front a les infeccions de panleucopènia felina amb què es troben.
Fem Manresa demana a l’Ajuntament que posi recursos a disposició del refugi Aixopluc.

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
29/08/2020 12:42
Fem Manresa veu necessari que l'ajuntament mobilitzi recursos per tal d'ajudar en allò que sigui possible al refugi Aixopluc per respondre a la crida que van fer a les xarxes socials davant el brot de panleucopènia felina que estan patint en el si de les seves instal·lacions.

La candidatura d'esquerres recorda que després d'un estiu on les protectores d'animals han tingut més feina que mai i on l'Aixopluc porta fet un important esforç econòmic en veterinaris, vacunes i medicaments, és hora que les administracions locals es moguin i posin facilitats per tal de gestionar millor la situació, ja que a causa d'aquesta s'ha hagut de deixar de recollir gats del carrer perquè les gàbies són portadores del virus, per molt que es netegin i desinfectin. Tal com va comunicar l'Aixopluc a les seves xarxes socials l'única solució per garantir l'esterilitat de les gàbies és deixar-les buides durant tres mesos per aconseguir que el virus mori definitivament. Davant d'aquest fet, des de Fem Manresa demanen que l'ajuntament pugui cedir
un espai municipal durant aquest curt període de temps per ajudar en la gestió del brot.

Des de la candidatura municipalista insten també al consistori a que ajudi a fer difusió de la situació a través dels seus canals habituals de comunicació amb l'objectiu de poder treure de la protectora, a través d'un procés d'acollida, a tots els gats que no es trobin infectats per evitar que es contagiïn.

Arxivat a: FEM MANRESA   AIXOPLUC 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]