L’Ajuntament de Manresa se suma a un programa de voluntariat per ajudar a autònoms i petites empreses a fer front a la crisi de la Covid-19
La iniciativa ‘SOS Mentoring’ parteix de la Fundació Autoocupació i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Les persones interessades a participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat o trucar al 93 878 76 25.

MANRESA / Redacció  
10/08/2020 11:30
L’Ajuntament de Manresa s’ha sumat a ‘SOS Mentoring’, un programa de voluntariat en què persones empresàries i directives amb experiència ajuden al col·lectiu d’autònoms i microempreses a prendre les decisions necessàries per fer front a la crisi de la Covid-19, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials. La iniciativa parteix de la Fundació Autoocupació i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Els beneficiaris poden ser persones autònomes i microempreses de qualsevol sector, amb el negoci en marxa, amb perspectives de futur i amb necessitat d’acompanyament. Les persones mentores son empresàries i directives provinents de qualsevol sector, amb experiència en la gestió, amb visió global de negoci, amb voluntat d’ajudar i amb disponibilitat de temps.

A cada beneficiari se li assigna un mentor/a que l’acompanyarà, durant un període de tres a sis mesos, en la presa de decisions que facin viable el seu negoci, ajudant-los a diagnosticar bé la seva situació, elaborar i implementar un pla d’acció per a fer front a la crisi derivada de la Covid-19.El sistema de suport es realitza a través de videoconferències i tallers formatius adaptats a les necessitats actuals, transformació digital, redefinició del model de negoci, estratègies de màrqueting digital i resiliència personal.

Les persones interessades a participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat o trucar al 93 878 76 25.

Arxivat a: MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]